Akció!

Fitness gumikötél készlet edzéshez

7 200 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: LM00922 Kategória:

Leírás

A helyes testtartás, a táplálkozás és a következetesen egészséges életmód megtartása és támogatása a napi közérzet növelésének alapelve. A napi vagy legalább heti többszöri fizikai aktivitás mindenképpen megéri. Fitness zenekarunk kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas.

Az ellenállást saját maga határozhatja meg, és saját igényeihez igazíthatja. Egy kevésbé erőteljes edzéshez próbáljon ki egy vagy két szalagot az elején. Haladó felhasználók számára összesen 5 gumi jelent kihívást. A gumik két vége fémzárral van rögzítve, ezek további biztonságot nyújtanak.

A készletünk 2 fogantyúból áll, beleértve a tépőzárat és egy ajtóhorgony golyó formájában. Ez egyszerűen az ajtó alá vagy fölé van akasztva. Ez lehetővé teszi a mellkasi izmok hatékony és célzott edzését. De a lábakat, a combokat és a fenéket is lehet így edzeni.

Szalagunk otthon, de kültéren is használható. Használhatja erőkondicionáló és nyújtó gyakorlatok végzésére. Minden alkatrészt praktikus táskában szállítunk, így az edzés mindig kéznél van. Az alacsony súly megkönnyíti a szállítást, és a készletet a mindennapi társává teszi.

 

Fogantyúk méretei (H / Sz / Ma): 16,5 / 12,5 / 3 cm
Boka rögzítési méretei (H / Szé / Ma): 15-17,5 / 4cm
Súly csomagolással együtt: 480 g

Csomag tartalma:

  • 5 szalag
  • 2 fogantyú
  • 2 boka rögzítés
  • 1 ajtó rögzítés
  • táska

További információk

EAN

eMag PNK

Termékazonosító

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.